Αθλητισμός

Αγγλία – Σλοβενία: Κερδισμένοι και οι δύο, πέρασαν στους «16» του Euro 2024 [0-0]

Αγγλία – Σλοβενία: Κερδισμένοι και οι δύο, πέρασαν στους «16» του Euro 2024 [0-0]
Στην 1η θέση οι Άγγλοι, στην 3η οι Σλοβένοι

Η απογοητευτική Αγγλία των πρώτων δύο αγωνιστικών του Euro 2024 εμφανίστηκε και στην 3η και έμεινε στο 0-0 με τη Σλοβενία, κλειδώνοντας έτσι την 1η θέση του ομίλου ενώ οι αντίπαλοί της περνάνε επίσης στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Με την εικόνα της, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, να είναι κακή στα πρώτα δύο παιχνίδια τους, οι Άγγλοι ήθελαν τη νίκη και μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση ώστε να μπουν με… φόρα στα νοκ άουτ ματς. Το γεγονός ότι το ήθελαν, όμως, δεν σημαίνει ότι το έκαναν κιόλας.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσπάθησε και όντως πήρε την κατοχή της μπάλας, όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια όμως, έτσι και τώρα, δεν ήξερε τι να κάνει με αυτή… Έτσι, αν εξαιρέσουμε το γκολ του Σάκα στο 20′ που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φόντεν που έκανε το γύρισμα, τα Λιοντάρια είχαν μόνο μία καλή στιγμή, ας τη χαρακτηρίσουμε έτσι, στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Ήταν αυτή του 40ου λεπτού, όταν ο Τρίπιερ σέντραρε, ο Γκάλαχερ δεν έπιασε την κεφαλιά και ο Κέιν για λίγο δεν πρόλαβε τη μπάλα με προβολή. Όσο για τους Σλοβένους, από την άλλη πλευρά, ήταν μια χαρά αμυντικά και δεν είχαν προβλήματα, ήταν όμως ανύπαρκτοι επιθετικά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Σάουθγκεϊτ έβγαλε τον Γκάλαχερ και έβαλε τον Μέινου, με την Αγγλία να δείχνει λίγο πιο ορεξάτη στα πρώτα λεπτά. Τα Λιοντάρια έδειχναν μεγαλύτερη διάθεση να πιέσουν και όντως το έκαναν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτιάξουν μια φάση της προκοπής.

Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν χωρίς να γίνεται απολύτως τίποτα αξιοσημείωτο, μέχρι να φτάσουμε στο 75′, όταν ο Ράις συνδυάστηκε με τον Φόντεν και σούταρε εντός περιοχής αλλά άστοχα. Δεν ήταν κάποια μεγάλη ευκαιρία, ήταν μια τελική προσπάθεια όμως έπειτα από αρκετή ώρα.

Και από εκεί και πέρα, μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν έγινε απολύτως τίποτα, με το 0-0 να μην αλλάζει, τους Άγγλους να προκρίνονται ως 1οι του ομίλου και τους Σλοβένους να τερματίζουν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τη Δανία και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και αυτοί στους «16».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Αγγλία 5 Δανία 3 Σλοβενία 3 Σερβία 2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments