Αθλητισμός

Δανία – Σερβία: Την πρόκριση στους «16» του Euro 2024 πανηγυρίζουν οι Δανοί [0-0]

Δανία – Σερβία: Την πρόκριση στους «16» του Euro 2024 πανηγυρίζουν οι Δανοί [0-0]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro2024//Δανία – Σερβία: Την πρόκρισή στους «16» του Euro 2024 πανηγυρίζουν οι Δανοί [0-0]

Την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024 πανηγυρίζει η Δανία

Την πρόκρισή της στους «16» του Euro 2024 πανηγυρίζει η Δανία που πήρε τη 2η θέση του ομίλου της, πίσω από την Αγγλία, μετά το 0-0 με τη Σερβία, η οποία τερμάτισε 4η και αποκλείστηκε.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους και προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, οι Δανοί ήταν αυτοί που έδειχναν πιο ορεξάτοι και στο 16′ είχαν την πρώτη τους φάση με την άστοχη κεφαλιά του Μπαχ μετά τη σέντρα του Μέλε. Μια φάση που δεν έφερε γκολ, έδωσε όμως πίστη στους Σκανδιναβούς, οι οποίοι πίεσαν στα επόμενα λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Απέναντι σε μια Σερβία που έδειχνε ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε επιθετικά, με συνέπεια να μη φανεί καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, η Δανία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 32′ είχε ένα σουτ του Χόιλουντ που μπλόκαρε ο Ραΐκοβιτς, για να ακολουθήσει η φάση του 39ου λεπτού, όταν η μπάλα έφτασε στον Βιντ έπειτα από ωραίο συνδυασμό αλλά αυτός αστόχησε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο προπονητές άρχισαν και τις αλλαγές και στο 53′ οι Σέρβοι πίστεψαν ότι άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Βέστεργκααρντ μετά το γύρισμα του Γιόβιτς αλλά αυτός ήταν σε θέση οφσάιντ για… χιλιοστά και το γκολ ακυρώθηκε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Αγγλία 5 Δανία 3 Σλοβενία 3 Σερβία 2

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπαχ (77′ Κρίστιανσεν), Χιούλμαντ (77′ Ντιλέινι), Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν (88′ Πόουλσεν), Βιντ (46′ Σκοβ Όλσεν), Χόιλουντ (59′ Ντόλμπεργκ).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς (73′ Μλαντένοβιτς), Ίλιτς (67′ Βλάχοβιτς), Γκουντέλι (46′ Γιόβιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς (46′ Τάντιτς), Λούκιτς (87′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μίτροβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments