Αθλητισμός

Ντόρσεϊ: Κοντά σε deal με τον Ολυμπιακό! Ποιο θα είναι το συμβόλαιο

Ντόρσεϊ: Κοντά σε deal με τον Ολυμπιακό! Ποιο θα είναι το συμβόλαιο

Πηγή Φωτογραφίας: [369826] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 ΒΕΡΟΛΙΝΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 3ης ΘΕΣΗΣ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του

Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, ο Τάιλερ ΝτόρσεΪ υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ποιο θα είναι το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ…

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των πρώτων τους μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τις δύο πλευρές να συζητούν προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και ο 28χρονος γκαρντ να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Με βάση τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ», ο Ματέο Αντρεάνι, ο Ελληνοαμερικανός shooting guard θα αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, και θα υπογράψει διετές deal με τους ερυθρόλευκους.

«Έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός. Είναι έτοιμος για διετές συμβόλαιο με απολαβές 2,2 εκατομμύρια δολάρια συν μπόνους. Ο γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο δεν θα είναι μέλος του επόμενου ρόστερ της Φενέρμπαχτσε», τόνισε ο Ιταλός.

Θυμίζουμε ότι ο Ντόρσεϊ έπαιξε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2021-2022 στον οποίο όπως ο ίδιος έχει πει έπαιξει και το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και μένει να δούμε αν θα επιλέξει να επιστέψει στους Πειραιώτες για να αναγεννήσει την καριέρα του και να επιστρέψει στα δικά του στάνταρ απόδοσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments