Αθλητισμός

Σλοβακία – Ρουμανία: Προκρίθηκαν μαζί στους «16» [1-1]

Σλοβακία – Ρουμανία: Προκρίθηκαν μαζί στους «16» [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: euro 2024//Σλοβακία – Ρουμανία: Προκρίθηκαν μαζί στους «16» [1-1]

Η Σλοβακία και η Ρουμανία ήξεραν, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, ότι με ισοπαλία θα περνούσαν και οι δύο στους «16» του Euro 2024

Η Σλοβακία και η Ρουμανία ήξεραν, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, ότι με ισοπαλία θα περνούσαν και οι δύο στους «16» του Euro 2024, οπότε το τελικό 1-1, όπως θα έλεγε και ο Ντάνουτ Λούπου, δεν πρέπει να εξέπληξε κανέναν.

Οι Σλοβάκοι ήταν αυτοί που είχαν τη μπάλα στην κατοχή τους στα πρώτα λεπτά, οι Ρουμάνοι όμως ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή, στο 11′, με το σουτ του Ράτσιου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντουμπράβκα, για να αστοχήσει στην επαναφορά ο Χάτζι.

Το παιχνίδι έδειχνε και ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 20λεπτο, με τη Σλοβακία να… φαίνεται για πρώτη φορά στο 22′ με την επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Χαράσλιν αφού η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε δίπλα από το δοκάρι, για να ακολουθήσει, δύο λεπτά μετά, το γκολ.

Στο 24′ ο Κούτσκα σέντραρε ωραία από αριστερά και ωραία ήταν και η κεφαλιά του Ντούντα για το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, οι Ρουμάνοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, η λογική έλεγε ότι καμία εκ των δύο δεν θα ρίσκαρε στο β’ μέρος αφού η ισοπαλία τις έστελνε αμφότερες στους «16». Και έτσι έγινε τελικά, αν και η αλήθεια είναι ότι η Σλοβακία κυρίως το έψαξε, μέχρι ένα σημείο, το δεύτερο γκολ και θα μπορούσε να το πετύχει.

Κανείς εκ των Χαράσλιν (52′, 65′) και Στρέλετς (64′) όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, όπως δεν βρήκαν και οι Ραζβάν Μάριν και Ντράγκους για τη Ρουμανία, σε διπλή ευκαιρία, στο 61′. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να στήνουν πάρτι στις εξέδρες μετά το τέλος του αγώνα, όταν… μπήκαν σε αυτό και οι παίκτες πανηγυρίζοντας για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Ρουμανία 4 Βέλγιο 4 Σλοβακία 4 Ουκρανία 4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments