Ελλάδα

Πάτρα: Διασωληνωμένο το 6χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα

Πάτρα: Διασωληνωμένο το 6χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 6χρονος ξέφυγε από το οπτικό πεδίο των γονιών του και βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας, από την οποία και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον ναυαγοσώστη.

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας το 6χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Πώς έγινε το κακό

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας, την Τρίτη 25 Ιουνίου, όταν το 6χρονο παιδί έπεσε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, που έκανε διακοπές με τους γονείς του. Κάποια στιγμή ο μικρός ξέφυγε από το οπτικό τους πεδίο και βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας, από την οποία και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον ναυαγοσώστη.

Στη συνέχεια του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ γιατρός που βρισκόταν εκεί, με απινιδωτή, προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments