Ελλάδα

Ποινική δίωξη κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή

Ποινική δίωξη κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ – Διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή

Πηγή Φωτογραφίας: [370418] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο 45χρονος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον εισαγγελέα, φορώντας κοστούμι και μάσκα για τον κορονοϊό

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του στο κρατικό κανάλι, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 45χρονος δημοσιογράφος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον εισαγγελέα, φορώντας κοστούμι και μάσκα για τον κορονοϊό.

Εναντίον του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Παράλληλα, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας σχετικά με πράξεις που φέρονται να έχουν καταγγείλει σε βάρος του η σύντροφος και η εν διαστάσει σύζυγός του, οι οποίες αφορούν προγενέστερο διάστημα και δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα στην καταγγελία της περιέγραψε ότι ο κατηγορούμενος αντέδρασε βίαια, όταν του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Η 30χρονη, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου υπέβαλε μήνυση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments