Lifestyle

Η κάμερα τσάκωσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με γνωστό επιχειρηματία [pics]

Η κάμερα τσάκωσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με γνωστό επιχειρηματία [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/argiros_konstantinos

Ο λόγος και η μεγάλη συναυλία

Με αφορμή την συναυλία του στο ΓΣΠ το βράδυ της 25ης Ιουνίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται από χθες στηην Κύπρο, ενώ όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε χθες στο Καϊμακλί και πιο συγκεκριμένα στον Μορφωτικό Σύλλογο Πρόοδος Καϊμακλίου που αποτελεί ένας μορφωτικός και αθλητικός σύλλογος με έδρα το Καϊμακλί Λευκωσίας. Μαζί του, ήταν και ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου, όπως και η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η εν λόγω συναυλία του στο νησί μας είναι μεγάλης σημασίας, καθώς κατά τη διάρκειά της θα γίνει προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Guinness με τη μεγαλύτερη εναλλασσόμενη αλυσίδα ανθρώπων που κρατούν τους καρπούς τους, πρωτοβουλία που ανέλαβε το Yianis Christodoulou Foundation και η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας με στόχο της να σταλεί με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ενότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά άνω των οκτώ ετών και γονείς με στόχο να κρατούν τους καρπούς τους για τουλάχιστον ένα λεπτό, σε μια προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ. Επίσης, αναφέρεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και τα σχολεία, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τους συμμετέχοντες στην αλυσίδα, να έχουν δωρεάν είσοδο στην συναυλία.

Επισημαίνεται ότι η επιτυχής κατάκτηση του τίτλου του GUINNESS WORLD RECORDS σχετικά με τη δημιουργία της «Μεγαλύτερης Εναλλασσόμενης Αλυσίδας Ανθρώπων που κρατούν τους Καρπούς τους», θα καταχωρηθεί στο βιβλίο του GUINNESS WORLD RECORDS ως ένα μεγάλο επίτευγμα για την Κύπρο.

Να θυμίσουμε ότι το Yianis Christodoulou Foundation, με ιδρυτή τον Κύπριο επιχειρηματία John Christodoulou, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για το φιλανθρωπικό του έργο, στον τομέα της εκπαίδευσης και της επένδυσης στους νέους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments