Lifestyle

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα 1 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο – Συγκίνηση με το νέο βίντεο του

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει κιθάρα 1 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο – Συγκίνηση με το νέο βίντεο του

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@dstarovas_official)

Το χαμόγελο στο πρόσωπό του τα λέει όλα!

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει στο σπίτι του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη πριν από έναν μήνα και μετά τη νοσηλεία του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο καλλιτέχνης έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών, ωστόσο αντιμετωπίζει μια δυσκολία στην ομιλία.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Δημήτρη Σταρόβα φαίνεται να μην έχουν υποστεί καμία βλάβη. Την Τρίτη 25/6 μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανήλθε με ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος κρατάει την κιθάρα του και χαμογελώντας στην κάμερα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε τι άλλο, παίζει δηλαδή μουσική! Η χαρά στο πρόσωπό του περιγράφει την ανάγκη, που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από όλη αυτή την περιπέτεια υγείας να ασχοληθεί και πάλι με την αγαπημένη του κιθάρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Starovas (@dstarovas_official)

Το πρώτο μουσικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

«Έτσι κι’ έτσι…», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την απόφαση να μιλήσει στην κάμερα παρά το όποιο πρόβλημα ομιλίας αντιμετωπίζει ακόμα λέγοντας: «Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα.

Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι, ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα.

Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου κι όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ και ευχαριστώ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments