Πολιτική

Γεροβασίλη για παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δυσάρεστη εξέλιξη» – Δήλωσε «αιφνιδιασμένη»

Γεροβασίλη για παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δυσάρεστη εξέλιξη» – Δήλωσε «αιφνιδιασμένη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Γεροβασίλη για παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δυσάρεστη εξέλιξη» – Δήλωσε «αιφνιδιασμένη»

Αντίθετη στο κλείσιμο της «Αυγής»

«Δυσάρεστη εξέλιξη» χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη την αποχώρηση των Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε «απολύτως αιφνιδιασμένη».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις παρεμβάσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρων ταμείων», υπογράμμισε ότι περιμένει εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ενώ κάλεσε όποιον έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα.

«Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2027 είπε πως «δεν γεννήθηκα σε καρέκλα και ούτε θα κάνω τα πάντα για να την κρατήσω», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη διαφωνία της για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής».

Στη συνέχεια η Ο. Γεροβασίλη είπε ότι αν και μέλος του εκτελεστικού γραφείου δεν έδωσε το παρών στην τελευταία συνεδρίαση λόγω υποχρεώσεων, αλλά δεν ενημερώθηκε για την απόφαση.

«Είμαι διατεθειμένη και ήμουν, ξέροντας τη δύσκολη κατάσταση των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη μείωση στο μισό της κρατικής επιχορήγησης να συζητήσω όλα τα ζητήματα εξορθολογισμού άρα και των μέσων του κόμματος», είπε.

«Όμως αυτό θα ήθελα να συζητηθεί στα επίσημα όργανα του κόμματος, να υπάρξει ένα σχέδιο και να γίνει διαβούλευση και με τους ίδιους τους εργαζόμενους» συμπλήρωσε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δε γίνεται αυτό με μια αιφνίδια, στο κενό, απόφαση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments