Πολιτική

“Καρφί” Χρυσομάλλη για Σακελλαροπούλου: Να μην επιβραβεύσουμε όσους πανηγύριζαν για το γάμο των ομόφυλων

“Καρφί” Χρυσομάλλη για Σακελλαροπούλου: Να μην επιβραβεύσουμε όσους πανηγύριζαν για το γάμο των ομόφυλων

Πηγή Φωτογραφίας: [367245] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τι είπε ο Μίλτος Χρυσομάλλης για το ζήτημα της ανανέωσης της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Την άποψη ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι σάκος του μπόξ εξέφρασε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ενώ τόνισε ότι οι βουλευτές της περιφέρειας θα πρέπει να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν στους νομούς τους.

Επίσης, ο κ. Χρυσομάλλης υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτούς που πανηγύριζαν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», υπονοώντας την μή ανανέωση της θητείας της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Μητσοτάκης στην Κ.Ο: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη-Λέμε όχι σε αυτούς που θέλουν μια μικρή και φοβική ΝΔ

Συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Πρόκειται για μία συνεδρίαση με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη μετά τις ευρωεκλογές και το όχι και τόσο καλό εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ.

«Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια. Χειροπιαστά αποτελέσματα αντί για λόγια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, που αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που αφορούν στις ευρωεκλογές, τα οποία ωστόσο έλειψαν από τον διάλογο. Ειδική αναφορά έκανε και στην πρόταση για κοινή ευρωπαϊκή πολιτική άμυνας. «Θα επιμείνω και στη νέα σύνθεση της Κομισιόν για τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών και για την από κοινού προστασία του εναέριου χώρου», ανέφερε. 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν αλλάζει τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς. «Έχουμε ένα χρέος να χαράξουμε καθαρό ορίζοντα. Και να μείνουμε μακριά από σύννεφα που θολώνουν το τοπίο, όπως δήθεν ψευτοδιλήμματα περί δήθεν στροφής προς το κέντρο, προς τα δεξιά. Ο δικός μας δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά. Και είμαστε μακριά από ξεπερασμένες ταμπέλες που στην εποχή μας μάλλον έχουν εξαντλήσει τη σημασία τους», τόνισε, απορρίπτοντας τα περί επιστροφής στις ρίζες. «Δεν αρνηθήκαμε ποτέ τις «ρίζες» μας – αν, όμως, το δέντρο δεν ψηλώνει και δεν απλώνεται, τότε οι ρίζες ξεραίνονται. Ενώ όταν τα κλαδιά του μεγαλώνουν, τότε δικαιώνουν και εκείνες τον ρόλο τους.», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments