Πολιτική

Κικίλιας: Περισσότερα από 320.000 οικόπεδα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής

Κικίλιας: Περισσότερα από 320.000 οικόπεδα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κικίλιας: Περισσότερα από 320.000 οικόπεδα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής

Με ανάρτησή του στο X, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Με ανάρτησή του στο X, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι, «Περισσότερα από 320.000 οικόπεδα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής, όπως αποτυπώνουν τα στοιχεία της ψηφιακής πλατφόρμας http://akatharista.apps.gov.gr».

Θυμίζεται ότι την εν λόγω πλατφόρμα τη δημιούργησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Εσωτερικών, απλοποιώντας τις διαδικασίες, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθεί εάν τηρούνται οι κανόνες ως προς τον καθαρισμό των ακάλυπτων χώρων.

Ειδικότερα, η νέα ψηφιακή υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να υποβάλει αίτηση καθαρισμού του οικοπέδου του αλλά και να κάνει καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα, ενώ ο δήμος θα καταχωρεί τα στοιχεία από τις αυτοψίες που διενεργεί.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του: 

«Περισσότερα από 320.000 οικόπεδα έχουν καθαριστεί μέχρι στιγμής, όπως αποτυπώνουν τα στοιχεία της ψηφιακής πλατφόρμας http://akatharista.apps.gov.gr. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, που αποδεικνύει ότι οι συμπολίτες μας βγαίνουν μπροστά, δείχνοντας μεγάλη ευσυνειδησία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments