Πολιτική

«Κωλοτούμπα» Αποστολάκη για το μαύρο χρήμα: Δεν ξέρω τίποτα

«Κωλοτούμπα» Αποστολάκη για το μαύρο χρήμα: Δεν ξέρω τίποτα
«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;» είχε πει πριν από ένα 24ωρο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε αναδίπλωση σχετικά με την περιβόητη δήλωσή του περί «μαύρου χρήματος» προέβη ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, λέγοντας πως «δεν ξέρω τίποτα για μαύρα χρήματα, όσα είπα είναι εκτιμήσεις».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκης σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί διακίνησης μαύρων χρημάτων σε κομματικά ταμεία και πως όσα είπε αποτελούν εκτιμησεις.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι ευχάριστα αυτά, το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό, και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς, αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν ξέρω ’γώ δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι.

Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments