Πολιτική

Μαμουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας» [vid]

Μαμουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366720] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Είναι τέτοιο το αποτύπωμά του στον προοδευτικό χώρο και δη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χωράει ερωτηματικό», ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

«Μαύρα χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης, μιλώντας σήμερα στα Παραπολιτικά Fm.

Απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να έχουν εισρεύσει «μαύρα χρήματα» στον ΣΥΡΙΖΑ, «αν υπήρχαν, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική μέγγενη», τόνισε ο κ. Μαμουλάκης, ο οποίος σχολίασε και την αναστολή του καθημερινού φύλλου της «Αυγής». «Στο προηγούμενο Εκτελεστικό Γραφείο συζητήθηκε και πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση», αποκάλυψε ο βουλευτής, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψει η καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας.

Τι είπε ο Χάρης Μαμουλάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι τέτοιο το αποτύπωμά του στον προοδευτικό χώρο και δη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χωράει ερωτηματικό» περιέγραψε ο κ. Μαμουλάκης και συνέχισε, λέγοντας πως «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρός μας που έδωσε τη μάχη, έδωσε όλο του τον εαυτό του προεκλογικά, με τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά και τα πολλά θετικά, με την εξωστρέφεια που μας βοήθησε αναμφίβολα και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται». «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα από τον Στέφανο Κασσελάκη εναντίον του Αλ. Τσίπρα τουναντίον άλλωστε αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διαφανεί», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments