Πολιτική

Μαρινάκης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλαν μυαλό από το αποτέλεσμα του Ιουνίου» [vid]

Μαρινάκης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλαν μυαλό από το αποτέλεσμα του Ιουνίου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μαρινάκης για την κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή: «Κάθε παρουσία ανθρώπων που ήταν στο "τιμόνι" της χώρας έχει αξία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καταθέτοντας όσα γνωρίζει σχετικά με τους ισχυρισμούς για το «μαύρο χρήμα» στο κόμμα του επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο Action 24.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ το αφήνουν από εκεί που το άφησαν με πρόγραμμα που τελικά δεν υπήρχε και θα ξαναβγεί, με κατηγορίες και μεγαλοστομίες μέσω social media. Η χώρα μας έχει μια Δημοκρατία πλέον 50 χρόνια, με θεσμούς και αρχές. Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης ας πάει να το καταθέσει στον Εισαγγελέα, όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Παύλος Μαρινάκης: Βλέπουμε μόνο λάσπη και αοριστίες

«Η ΝΔ, η οποία προφανώς και όλα αυτά τα χρόνια και τα προηγούμενα, πέρασε και από δύσκολες φάσεις έχει όλους τους ισολογισμούς της αναρτημένους, τα έσοδα, τα έξοδα, πλήρως διαυγή οικονομικά. Όλη αυτή προπαγάνδα των τελευταίων ετών με τα αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα, ουδέν εκ των οποίων έχει πάει καν ως υπόθεση στη Δικαιοσύνη, νομίζω ότι δεν έδωσε τίποτα στην αντιπολίτευση, στη χώρα. Δεν έλυσε κανένα πρόβλημα. Περιμένουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια εναλλακτική πρόταση, κάτι που προφανώς θα το δούμε θα το εξετάσουμε αν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Αντ΄ αυτού βλέπουμε λάσπη και αόριστες κατηγορίες», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης στη συνέχεια επισήμανε ότι «είναι τόσο αυστηροποιημένη πλέον η νομοθεσία. Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που δικαίως και σωστά, εδώ και πολλά χρόνια ζητούνται από τα κόμματα. Όλα αυτά τα έχει λύσει η τεχνολογία, η νέα νομοθεσία, οι έλεγχοι(…). Όλα αυτά είναι αστεία να διατυπώνονται με αυτόν τον τρόπο. Όταν κάποιος λέει κάτι, και μάλιστα όχι κάποιος ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οφείλει να τα αποδεικνύει, οφείλει να έχει στοιχεία. Είτε αυτό αφορά το κόμμα του, γιατί ο κ. Κασσελάκης προφανώς αναφέρεται περισσότερο στο κόμμα του. Εγώ δεν είμαι υπερασπιστής του προκατόχου του, ούτε κανενός άλλου στον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments