Αθλητισμός

Καμαρά: Αυτοί ήταν οι λόγοι που επέλεξε τον ΠΑΟΚ

Καμαρά: Αυτοί ήταν οι λόγοι που επέλεξε τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [370306] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Μαντί Καμαρά, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για την μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ.
Ο Μαντί Καμαρά, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για την μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ. Ο μέσος από τη Γουινέα, συνεχίζει στους πρωταθλητές, μετά από αρκετά χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς νιώθει για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments