Ελλάδα

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: “Ένιωθα να καίγομαι”, λέει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: “Ένιωθα να καίγομαι”, λέει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi//Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: “Ένιωθα να καίγομαι”, λέει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την επίθεση με μολότοφ στο Παπάγου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από την κατοικία της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, στην περιοχή του Παπάγου. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία φύλαξης και καθόταν μέσα στο περιπολικό μπροστά από το σπίτι της προέδρου, υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού στο πρόσωπο και στα χέρια. Τώρα νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Το περιπολικό καταστράφηκε ολοσχερώς.

Περιγραφή της επίθεσης από τον αστυνομικό

Ο τραυματισμένος αστυνομικός, μιλώντας στους συναδέλφους του και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία του. “Εμφανίστηκαν ξαφνικά, τρέχοντας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Πέταξαν τις αναμμένες μολότοφ, κάποιες από τις οποίες έπεσαν στο εσωτερικό του περιπολικού μέσω του ανοιχτού παραθύρου. Ένιωθα να καίγομαι στα χέρια και το πρόσωπο. Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα στο αυτοκίνητο και στα δέντρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αστυνομικές έρευνες και κάμερες ασφαλείας

Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τόσο έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα 5-7 ατόμων, τα οποία πέταξαν τουλάχιστον πέντε μολότοφ, με τα μπουκάλια να βρίσκονται στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments