Ελλάδα

Folli Follie: Στο σπίτι θα εκτίσουν τις ποινές ο Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου, στη φυλακή ο Τζώρτζης

Folli Follie: Στο σπίτι θα εκτίσουν τις ποινές ο Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου, στη φυλακή ο Τζώρτζης

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του ιδρυτή της εταιρείας και της συζύγου του, λόγω ηλικίας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μόνο ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος από τους συνολικά πέντε κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν για την υπόθεση παραποίησης των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας Folli Follie. Οι γονείς του, Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου, με απόφαση του δικαστηρίου θα εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι. Και αυτό γιατί έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισής τους να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω ηλικίας.

Νωρίτερα, οι δικαστές είχαν αποφασίσει ομόφωνα να μην χορηγηθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους για όλη την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τον καταζητούμενο συνεργάτη τους, Ιωάννη Μπεγέτη.

Η συνεργάτιδα της οικογένειας που κρίθηκε ένοχη θα παραμείνει εκτός φυλακής, με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και εγγυοδοσίας δέκα χιλιάδων ευρώ.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, είχε ζητήσει από το δικαστήριο, μετά την απόφασή του να μη χορηγήσει ανασταλτικό στην έφεση, να εκτίσουν την ποινή τους κατ’ οίκον λόγω ηλικίας.

Σημειώνεται πως το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε σε κάθειρξη 17 ετών τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο. Το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 11 ετών στον γιο του, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, και 11 ετών στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου.

Στη συνεργάτιδα της άλλοτε ισχυρής οικογένειας Κουτσολιούτσου επιβλήθηκε ποινή 10 ετών, ενώ στον καταζητούμενο, Ιωάννη Μπεγέτη, κάθειρξη 15 ετών.

Το δικαστήριο, με τη χθεσινή ομόφωνη απόφασή του, έκρινε αθώους 6 από τους κατηγορούμενους και ένοχους τους 5, μεταξύ των οποίων τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως για πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments