Ελλάδα

Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»–Συγκλονιστική φωτογραφία του Φίλιππου Τσάνη από το νοσοκομείο

Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»–Συγκλονιστική φωτογραφία του Φίλιππου Τσάνη από το νοσοκομείο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»–Συγκλονιστική φωτογραφία του Φίλιππου Τσάνη από το νοσοκομείο

Σε δωρεά οργάνων προχώρησε η οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη

Σε δωρεά οργάνων προχώρησε η οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ομάδα νεαρών στη Γερμανία, ενώ συγγενείς του περιέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης.

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Το «Tlive» μεταξύ άλλων πρόβαλε μια συγκλονιστική φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Η μητέρα του Φίλιππου Τσάνη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, είπε ότι «οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει».

Το χρονικό

Ο Φίλιππος Τσάνης το βράδυ του Σαββάτου πήγε στον χορό αποφοίτησης της Γ΄Λυκείου του Ratsgymnasium στο Μίντεν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Ο χορός έγινε στο Kaiserpalais και μετά το πέρας της εκδήλωσης το θύμα μαζί με έναν φίλο της αδερφής του βγήκαν από το κτίριο.

Τότε, πήγαν να διασχίσουν ένα παρακείμενο πάρκο για να πάνε στο κλαμπ «Adiamo Dance Club», όπου θα συνεχιζόταν το πάρτι αποφοίτησης. Εκεί συνάντησαν μια παρέα 10 ατόμων και ακολούθησε ένας έντονος διαπληκτισμός, με τους αγνώστους να επιτίθενται στους δύο νεαρούς και να ξυλοκοπούν άγρια τον Φίλιππο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ο νεαρός νοσηλεύτηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφήνοντας την τελευταία του πνοή τρεις μέρες αργότερα, ενώ ο άλλος νεαρός υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments