Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Λυπάμαι που κλείνει η «Αυγή» [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Λυπάμαι που κλείνει η «Αυγή» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλωσορίζω τον ΣΥΡΙΖΑ στην ορθολογική οικονομική διαχείριση

Τη λύπη του για το επικείμενο κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή παρέμβασή του, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως λυπάται που κλείνει η Αυγή: «Εγώ είμαι πάντα αντίθετος όταν κλείνει κάποιο μέσο, ακόμη κι αν είναι αντίθετο σε μένα. Με το κλείσιμο της Αυγής πεθαίνει ένα κομμάτι της ίδιας της Μεταπολίτευσης. Η αξιωματική μου θέση είναι πως είμαι αντίθετος με το κλείσιμο μιας εφημερίδας, γιατί οι εργαζόμενοι χάνουν τις θέσεις τους. Με το κλείσιμο της Αυγής ένα μεγάλο κομμάτι της μεταπολεμικής Ελλάδας πεθαίνει».

«Ωστόσο», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης, «καλωσορίζω τον ΣΥΡΙΖΑ στον οικονομικό εξορθολογισμό, καλωσορίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε αποφάσεις ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης.

Η κυβέρνηση όμως τι κάνει με τη ΛΑΡΚΟ; Αν εμείς λέμε στη ΛΑΡΚΟ πως δεν μπορούμε να μπούμε μέσα και θέλουμε να μειώσουμε το προσωπικό, δεν δικαιούμαστε να το λέμε πολύ περισσότερο τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι κάνει με την Αυγή Δηλαδή θα πει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κρατήστε τους υπαλλήλους της ΛΑΡΚΟ, ενώ αυτοί διώχνουν τους υπαλλήλους της Αυγής», συμπέρανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments