Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είπε στην ουσία ότι ο Τσίπρας παίρνει «μαύρα λεφτά» [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είπε στην ουσία ότι ο Τσίπρας  παίρνει «μαύρα λεφτά» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ήρθε ο καιρός για τον Πολάκη να συμμορφωθεί και να κόψει τα καφριλίκια εναντίον μου!».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν μπλέξει πολύ με τα μαύρα λεφτά. Ο κ. Κασσελάκης κατά τη γνώμη μου ξεπέρασε μια κόκκινη γραμμή που δεν ξεπερνάς εύκολα στην πολιτική. Στην ουσία είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε μαύρα. Ως προς την ουσία, ο Κασσελάκης αμφισβητεί τις διαδικασίες και τους κοινοβουλευτικούς ελέγχους διά των ορκωτών λογιστών και των δικαστών την τελευταία δεκαετία. Και την ίδια στιγμή κατηγορεί όλους τους προηγούμενους ως κανονικούς κλέφτες. Θέλω να με πιστέψετε, όλους τους βουλευτές μάς ξετινάζουν στους ελέγχους», τόνισε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης, με τις καταγγελίες του, ξεπέρασε μια κόκκινη γραμμή. Στην ουσία, ο Κασσελάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα έπαιρνε μαύρα λεφτά. Μάλιστα, ο Κασσελάκης προτείνει να πάμε στην Ντελόιτ, έχει και προτιμήσεις. Στην ουσία, τα κόμματα ελέγχονται από τους ορκωτούς λογιστές. Ο Κασσελάκης άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες για τους ελέγχους της τελευταίας δεκαετίας, που αφορούν τον έλεγχο των κομμάτων. Ο Κασσελάκης ουσιαστικά κατηγορεί το κόμμα, του οποίου είναι ο ηγέτης. Αφήνει αιχμές για την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μας ξετινάζουν στους ελέγχους εμάς τους βουλευτές. Ο έλεγχος είναι εξαιρετικά εξονυχιστικός. Και η συζήτηση αυτή ρίχνει νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, γιατί συντείνει στη γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Αυτό που κάνει ο Κασσελάκης δεν είναι σοβαρό», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε ότι προχωρά εντός της ημέρας σε αγωγή και μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Ιδιαίτερα, αναφερόμενος στον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο Άδωνις ξεκαθάρισε πως «σήμερα καταθέτω αγωγή και μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη. Η υπόθεση βρίσκεται στον κ. Δημητρακόπουλο. Ο Πολάκης πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, έτσι ώστε και να μάθει ότι δεν πρέπει να με αποκαλεί λαδέμπορα, χωρίς να πληρώνει. Ήρθε ο καιρός για τον Πολάκη να συμμορφωθεί και να κόψει τα καφριλίκια εναντίον μου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments