Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι διαφορετικό κάνει η κυβέρνηση με τη ΛΑΡΚΟ από αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την «Αυγή»;

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι διαφορετικό κάνει η κυβέρνηση με τη ΛΑΡΚΟ  από αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την «Αυγή»;

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων", Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Να έχει συνέχεια ο διαχειριστικός εξορθολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Στον εύστοχο και καίριο παραλληλισμό της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ για την «Αυγή» με τις δράσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη ΛΑΡΚΟ προέβη σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για τις πρόσφατες αποφάσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την εφημερίδα «Αυγή» και επισήμανε πως «καλωσορίζω τον ΣΥΡΙΖΑ στον οικονομικό εξορθολογισμό, καλωσορίζω τον ΣΥΡΙΖΑ σε αποφάσεις ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης».

«Η κυβέρνηση όμως τι κάνει με τη ΛΑΡΚΟ;», διερωτήθηκε ο Άδωνις, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει πως «εάν εμείς λέμε στη ΛΑΡΚΟ πως δεν μπορούμε να μπούμε μέσα και θέλουμε να μειώσουμε το προσωπικό, δεν δικαιούμαστε να το λέμε πολύ περισσότερο τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι κάνει με την Αυγή; Δηλαδή θα πει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κρατήστε τους υπαλλήλους της ΛΑΡΚΟ, ενώ αυτοί διώχνουν τους υπαλλήλους της Αυγής;».

Επισημαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ακόμη ότι «αυτές οι ενέργειες οικονομικού ορθολογισμού από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχουν συνέχεια» και πως «πρέπει να αποτυπωθούν και στην πορεία του από εδώ και πέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments