Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής του Μ. Σαλμά

Μαρινάκης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής του Μ. Σαλμά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης: Δεν έχει τεθεί θέμα διαγραφής του Μ. Σαλμά

«Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση, ούτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

«Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση, ούτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην ενημέρωση των συντακτών για το αν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, με αφορμή τα όσα είπε στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνεδρίαση ζήτησε πρωτοβουλίες για τους πολλούς και όχι τους λίγους, αφήνοντας αιχμές για εξυπηρέτηση συμφερόντων από την κυβέρνηση, με φόντο τις τιμές των καυσίμων.

Ο πρωθυπουργός πήρε αμέσως τον λόγο και να απάντησε στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ ότι «δεν δέχομαι υπόνοιες ότι είμαστε με τους λίγους, δεν πήραμε το 41% επειδή ήμασταν με τους λίγους».

Ο κ. Σαλμάς, όπως και άλλοι βουλευτές υποστήριξαν ακόμα πως πολλοί παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ έμειναν δεξιά ενώ το κόμμα έστριψε προς το κέντρο. Και σε αυτή την κριτική, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε να μη συμφωνεί, κάνοντας λόγο για “ψευτοδίλημμα”, αποκλείοντας την  περίπτωση «δεξιάς στροφής».

Σε άλλη ερώτηση για το αν «είναι ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου και για τον κ. Σαλμά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Επειδή τυχαίνει το γραφείο μου να είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, η πόρτα του Μαξίμου ήταν, είναι και παραμένει ανοιχτή για το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας. Μάλιστα πριν τις ευρωεκλογές πέραν των κατά μόνα συναντήσεων, είχαμε συναντήσεις ανά διοικητική περιφέρεια παρουσία και υπουργών με το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας για την καταγραφή των προβλημάτων κάθε περιφερειακής ενότητας. Από κει και πέρα δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι το οποίο ειπώθηκε σε μία εσωτερική διαδικασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments