Πολιτική

Ν. Παππάς: Πρώτα συνέδριο και μετά συμμαχίες – ”Ατυχής” η δήλωση Αποστολάκη για το ”μαύρο χρήμα”

Ν. Παππάς: Πρώτα συνέδριο και μετά συμμαχίες – ”Ατυχής” η δήλωση Αποστολάκη για το ”μαύρο χρήμα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ν. Παππάς: Πρώτα συνέδριο και μετά συμμαχίες - ''Ατυχής'' η δήλωση Αποστολάκη για το ''μαύρο χρήμα''

Να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα το συνέδριό του κατόπιν να προσανατολιστεί σε πολιτική συμμαχιών είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (27/06) στο ΟΡΕΝ

Να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα το συνέδριό του κατόπιν να προσανατολιστεί σε πολιτική συμμαχιών είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (27/06) στο ΟΡΕΝ.

Ο βουλευτής του κόμματος συνέχισε διευκρινίζοντας. πως αν δεν γίνει αποδεκτός ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος ως επικεφαλής του νέου σχηματισμού, τότε «να πάμε στη βάση», ενώ δεν μεταξύ άλλων σχολίασε ότι: «Είμαστε κόμμα που έχουμε στο DNA μας τις συμμαχίες».

Σχετικά με το «μαύρο χρήμα» και τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος μιλώντας την Τρίτη (25/06) στα Παραπολιτικά 90,1 υποστήριξε ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα χρήματα», ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «ατυχές» αυτό που είπε ο κ. Αποστολάκης ενώ τόνισε πως πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, αν έχουν στοιχεία για «μαύρα χρήματα» στο κόμμα διαμηνύοντας: «τις συζητήσεις στα συλλογικά όργανα δεν πρέπει να τις φοβόμαστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments