Πολιτική

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Καθαρές λύσεις, εκλογές το 2024 [vid]

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Καθαρές λύσεις, εκλογές το 2024 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Υπάρχει ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου, να είναι το ΠΑΣΟΚ εγγυητής και πρωταγωνιστής των διαδικασιών. Όλα στο προσκήνιο», σημειώνουν

«Υπάρχει ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου, να είναι το ΠΑΣΟΚ εγγυητής και πρωταγωνιστής των διαδικασιών. Όλα στο προσκήνιο», σημειώνουν

«Καθαρές λύσεις, εκλογές το 2024. Όχι, χαμένος χρόνος, όχι δυαρχίες», ξεκαθαρίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο των δηλώσεων του Χάρη Δούκα, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του την προσεχή Κυριακή.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης, δεν είναι φτωχός συγγενής του πολιτικού συστήματος αλλά πρωταγωνιστεί. Εκεί που υπήρχε συζήτηση οτι θα γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρωταγωνιστής και επέφερε καίρια πλήγματα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», τονίζουν.

«Υπάρχει ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου, να είναι το ΠΑΣΟΚ εγγυητής και πρωταγωνιστής των διαδικασιών. Όλα στο προσκήνιο», σημειώνουν.

Εν τω μεταξύ, οι διεργασίες, οι ζυμώσεις και οι συμμαχίες κορυφώνονται εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, οπότε και αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή του ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: ΕΡΤ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments