Αθλητισμός

Άλκμααρ – ΑΕΚ: Συντριβή στην Ολλανδία [6-0]

Άλκμααρ – ΑΕΚ: Συντριβή στην Ολλανδία [6-0]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΛΚΜΑΑΡ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΕΚ - ΑΛΚΜΑΑΡ EUROKINISSI

Η «Ένωση» ηττήθηκε με σκορ 6-0

Πρώτο φιλικό, «ξεμούδιασμα», μα και συντριβή για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό ματς του καλοκαιριού.Η «Ένωση» ηττήθηκε με σκορ 6-0 από την Άλκμααρ, δεχόμενη τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε μέρος.

Μόλις στο 10′ η Άλκμααρ άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ του Φαν Μπόμελ. Στο 13′ η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντάλο να κλέβει από τον γκολκίπερ Οβούσου, αλλά στη συνέχεια να αστοχεί από κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Στο 27′ η Άλκμααρ έκανε το 2-0. Ο Ζεεφουίκ ευστόχησε στο πλασέ του και νίκησε τον Θεοχάρη για το δεύτερο τέρμα των Ολλανδών. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 43′. Οι παίκτες της Άλκμααρ έφυγαν στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και με σκαφτό πλασέ ο Μπουρμέεστερ… κρέμασε τον Θεοχάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ολλανδοί πέτυχαν τρία ακόμα γκολ. Στο 63′ ο Ντε Βιτ έκανε με πλασέ το 4-0, στο 88′ ο Ντε Ρόντε με παρόμοιο τρόπο το 5-0 και το τελικό 6-0 έγραψε ο Κάσιους στο 89′ σε αντεπίθεση των Ολλανδών.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Θεοχάρης, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι, Ελίασον, Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Ζίνι, Τσιλούλης, Θεοδωρίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments