Αθλητισμός

Δυσκολεύει η παραμονή του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό!

Δυσκολεύει η παραμονή του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δυσκολεύει η παραμονή του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό!

Όπως αναφέρει το Foot Mercato, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν επιθετικό

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato».

Ο Πορτογάλος τεχνικός που ανέλαβε πριν μερικές εβδομάδες την τεχνική ηγεσία της τούρκικης ομάδας, ψάχνει στην αγορά για έναν «killer» και έχει ξεχωρίσει τον Μαροκινό στράικερ που έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό, έχει καταθέσει μία πολύ υψηλή προσφορά και ελπίζει να κλείσει το deal μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayoub El Kaabi (@ayoub_elkaabii)

Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, o Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ελ Κααμπί και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, όμως έχει στα χέρια του μία πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση από τη Φενέρ του «Special One».

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι η μεταγραφή είναι πολύ κοντά και ο Μουρίνιο περιμένει να έχει τον παίκτη την επόμενη βδομάδα στη διάθεση του. Από εκεί και πέρα, λεπτομέρειες για την πρόταση του τούρκικου συλλόγου δεν γίνονται γνωστές, αλλά στο «Footmercato» θεωρούν ότι δύσκολα θα χαλάσει το deal με τον Ελ Κααμπί και τη Φενέρμπαχτσε.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Φενερμπαχτσέ είναι αυτός που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησής του. Ο τουρκικός σύλλογος, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, έψαχνε για έναν σκόρερ και επιτάχυνε τη συμφωνία κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη. Η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ελπίζει να ολοκληρώσει αυτή την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Footmercato»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελ Κααμπί έχει 50 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 33 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments