Ελλάδα

Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για εκβίαση συναδέλφου της-Η διαδικτυακή γνωριμία και οι απειλές

Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για εκβίαση συναδέλφου της-Η διαδικτυακή γνωριμία και οι απειλές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για εκβίαση συναδέλφου της-Η διαδικτυακή γνωριμία και οι απειλές

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να γνωρίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες διαδικτυακά

Στο μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η καταγγελία ενός 31χρονου ειδικού φρουρού ότι γυναίκα συνάδελφός του τον εκβίαζε, προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να γνωρίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες διαδικτυακά και να ανέπτυξαν επαφή. Ωστόσο, όταν ο 31χρονος ειδικός φρουρός αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να συνομιλεί μαζί της, αυτή φέρεται να τον απείλησε πως θα προβεί σε καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά, αν δεν της δώσει χρήματα.

Όπως είπε στις Εσωτερικές Υποθέσεις ο αστυνομικός, φοβούμενος ότι μια τέτοια καταγγελία θα προκαλέσει ζημιά στην υπηρεσιακή του πορεία, αποφάσισε να της δώσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Η γυναίκα συνάδελφός του, όμως, φαίνεται πως έκανε και δεύτερη προσπάθεια να του πάρει εκβιαστικά χρηματικό ποσό, κάτι που έγινε. Την τρίτη φορά που ο 31χρονος ειδικός φρουρός είδε την ανώτερή του βαθμολογικά αστυνομικό να του ζητάει χρήματα, προχώρησε σε καταγγελία στους «Αδιάφθορους», επέδειξε τα σχετικά μηνύματα και ακολούθησε η σύλληψή της.

Πλέον η γυναίκα αστυνομικός είναι αντιμέτωπη με ποινική τιμωρία, αλλά και με πειθαρχικό έλεγχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments