Ελλάδα

Το Λιμενικό απέτρεψε αγοραπωλησία παιδιού 3,5 ετών στον Πειραιά – Μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» το παιδί

Το Λιμενικό απέτρεψε αγοραπωλησία παιδιού 3,5 ετών στον Πειραιά – Μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» το παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το Λιμενικό απέτρεψε αγοραπωλησία παιδιού 3,5 ετών στον Πειραιά – Μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» το παιδί

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Σε μια σοκαριστική ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ότι ένα αγοράκι μόλις 3,5 ετών ετοιμαζόταν να δοθεί σε παράνομη αγοραπωλησία, με το Λιμενικό να παρεμβαίνει άμεσα.

Το παιδί ήταν με τη γιαγιά του. Το Λιμενικό παρενέβη και η διαδικασία της αγοραπωλησίας σταμάτησε έγκαιρα.

Το αγοράκι, όπως αναφέρει το Star, μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου και θα παραμείνει.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

«Ένα αγοράκι 3,5 ετών, αγνώστων στοιχείων, μεταφέρθηκε από το λιμενικό με εντολή εισαγγελέα στο Αττικό Νοσοκομείο χθες πρωί. Βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με τη γιαγιά του και προοριζόταν για αγοραπωλησία.

Πολύ σωστά για την προστασία του παιδιού έδρασε το λιμενικό. Είναι όμως η παιδιατρική κλινική του Αττικού νοσοκομείου για πάρκινγκ και φύλαξη παιδιών με εισαγγελική εντολή.

Εάν δε γίνει κάτι το παιδί αυτό θα παραμείνει μήνες στο Αττικό. Ποιος θα το φυλάει; Εάν το κλέψουν ποιος θα διωχθεί ποινικά;

Η παιδιατρική κλινική του Αττικού Νοσοκομείου σήμερα νοσηλεύει 20 παιδιά, πολλά εξ αυτών με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας ή μετά από σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις.

Είναι δύο νοσηλευτές σε κάθε βάρδια. Τι να πρωτοκάνουν; Τα παιδιά με εισαγγελική εντολή θα πρέπει να φιλοξενούνται σε προνοιακές μονάδες και όχι τα νοσοκομεία. Εκεί και μόνο υλοποιούνται προγράμματα υιοθεσίας, αναδοχής και κοινωνικής επανένταξης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments