Lifestyle

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα MAD, προσπαθεί να το κρύψει, κανείς δεν το περίμενε

Έγκυος Ελληνίδα τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα MAD, προσπαθεί να το κρύψει, κανείς δεν το περίμενε

Πηγή Φωτογραφίας: screen/mad

«Χάρηκα πάρα πολύ! Υπάρχει λόγος!» είπε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

Σε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Fay’s Time». Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε πως πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα χθεσινά MAD VMA είναι έγκυος. H αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη νέα εγκυμοσύνη

Όπως είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay’s Time, κάποια από τις γυναίκες τραγουδίστριες που βραβεύτηκαν στο πιο μεγάλο μουσικό event της χώρας μας είναι έγκυος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jᴏsᴇᴘʜɪɴᴇ Wᴇɴᴅᴇʟ Fᴀɴs (@josephinewendelfanclubb)

«Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός. Για μια εγκυμοσύνη που έρχεται (από πρόσωπο που βρέθηκε στα Mad VMAs). Δεν μπορώ να πω, ούτε θα πω στοιχεία στοιχεία, γιατί είναι σαν να το λέω. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο και έτυχε να το μάθω. Δεν θέλω να μου κάνετε ερωτήσεις. Το είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο, δηλαδή λες «Πωπω!». Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν θα το μάθουμε σύντομα. Χάρηκα τόσο πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά σους συνεργάτες της την ώρα που σχολίαζαν όσα έγιναν στα βραβεία Mad.

«Χάρηκα πάρα πολύ! Υπάρχει λόγος!» είπε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

Σύμφωνα με έντονες φημολογίες η διάσημη Ελληνίδα που είναι έγκυος είναι η τραγουδίστρια η Έλενα Παπαρίζου. Αυτό ακόμη όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments