Lifestyle

Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι κατά του γάμου, δεν θα παντρευόμουν, ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούν»

Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι κατά του γάμου, δεν θα παντρευόμουν, ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούν»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

«Τώρα τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι κι είμαι εγώ. Είμαι σε μία φάση μεταβατική που θέλω να ασχοληθώ με εμένα και με τη δουλειά μου εντελώς, οπότε βλέπω μόνο αυτό» δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη

«Κάνουμε τόσα πράγματα στη ζωή μας χωρίς να ξέρουμε γιατί τα κάνουμε και ιδίως συμβάσεις που μας έχουν φορεθεί» δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη. Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης(27/6) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» την αγαπημένη ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο, τονίζοντας πως ενώ είναι χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της, είναι κατά αυτής της σύμβασης ανάμεσα στα ζευγάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Ntemiri (@fofo_ntemiri)

«Τώρα τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι κι είμαι εγώ. Είμαι σε μία φάση μεταβατική που θέλω να ασχοληθώ με εμένα και με τη δουλειά μου εντελώς, οπότε βλέπω μόνο αυτό» δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη και συνέχισε:

«Είμαι κατά του γάμου με την εξής έννοια: Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα παντρευόμουν. Είχα δύο γονείς, ήμασταν πιο νέοι και δεν ήθελα να τους κακοκαρδίσω. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε αν θα κάνουμε παιδί κι έτσι έγινε. Δεν θέλαμε να παντρευτούμε γενικώς κι αορίστως αλλιώς λέγαμε θα παραμείνουμε σύντροφοι.

Ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούμε. Κάνουμε τόσα πράγματα στη ζωή μας χωρίς να ξέρουμε γιατί τα κάνουμε και ιδίως συμβάσεις που μας έχουν φορεθεί. Πρέπει να τη σπάσουμε τώρα και με τα σύμφωνα συμβίωσης. Στον γάμο μετά σου φοριούνται επάνω σου, ένα ολόκληρο πακέτο» δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Αναφορικά με την προσωπικότητά της, η ηθοποιός ανέφερε: «Μέσα μου νιώθω σαν παιδί 12 χρονών. Θέλω όλα να είναι καλά, σαν ένα ροζ μυθιστόρημα. Αν και κατάλαβα νωρίς ότι η ζωή δεν είναι έτσι, θέλω οι γύρω μου να είναι ευτυχισμένοι. Όταν βλέπω δυστυχισμένους ανθρώπους δίπλα μου, με καταρρακώνει. Έχω μάθει με τα χρόνια ότι αν κάτι σε απωθεί σε κάποιον, πρέπει να το ψάξεις μέσα σου, γιατί το έχεις και εσύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments