Lifestyle

Ξέσπασε ο Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του: «Είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν»

Ξέσπασε ο Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του: «Είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Το Πρωινό

«Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στον Δήμο Βερύκιο, με αφορμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αν θα τραγουδήσει τελικά στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» ότι η παρουσιάστρια του Alpha θα δικαιωθεί και ο Γιώργος Λιάγκας θα «την πατήσει» αφού είχε διαψεύσει το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα ειπώθηκαν στο «Happy Day», απάντησε μέσα από το Πρωινό: «Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει αν τους κάνει καλό… Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω -όχι επειδή δεν σας εκτιμώ και πάτε και πάρα πολύ καλά και δικαίως και λέω και πολύ καλά λόγια για τη Σταματίνα και για την εκπομπή της- επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Βλέπω αναπαραγωγές στα site.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1)

Εγώ δεν έδωσα ρεπορτάζ, πήγα στις Σπέτσες, μίλησα με τον ίδιο τον Κασσελάκη και τον ίδιο τον Αργυρό. Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν. Αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ψέματα, δε λέω εγώ, λένε αυτοί. Γαμ..ο!

Άρα, κ. Βερύκιε, για να τελειώνουμε με αυτή την πλάκα, όταν εσείς ψευδώς βγαίνατε και λέγατε ότι θα πάει να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο, ο Αργυρός δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος. Αν με κοροϊδεύουν σας κοροϊδεύω», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments