Lifestyle

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν είχα το σθένος να κάνω αυτά που πρέπει, ως σύντροφος ενός εξαρτημένου ατόμου»

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν είχα το σθένος να κάνω αυτά που πρέπει, ως σύντροφος ενός εξαρτημένου ατόμου»

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Η ηθοποιός σε μια προσωπική εξομολόγηση για την οικογένεια της.

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στο περιοδικό Hello για την προσωπική ζωή της και τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το πρόβλημα της εξάρτησης του πρώην συντρόφου της Πέτρου Λαγούτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Alikaki (@myrtoali)

Ο εθισμός του συντρόφου της

«Το να μοιράζεσαι μια οικογενειακή ζωή και να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς, δίπλα σε έναν εξαρτημένο υπάρχει και ένας συνεξαρτημένος, είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε

«Η αυτοκριτική που έχω κάνει είναι πως από αδυναμία, φόβο και άγνοια σίγουρα τα πρώτα χρόνια δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία σε κάποια πράγματα και μετά δεν είχα καθόλου το σθένος να κάνω αυτά που πρέπει να κάνει ο σύντροφος ενός εξαρτημένου ατόμου.»

Ήμουν δίπλα του και με τον τρόπο που έπρεπε να είμαι

«Το αποτέλεσμα ήταν να εξαντληθώ και να μην αντέχω άλλο. Θεωρώ πως αργότερα, όταν είχαμε χωρίσει με τον Πέτρο και εκείνος αποφάσισε να προχωρήσει σε ουσιαστική θεραπεία για πρώτη φορά στη ζωή του, ήμουν δίπλα του και με τον τρόπο που έπρεπε να είμαι. Αυτό ήταν κάτι που μας έφερε ξανά κοντά μετά από αρκετά χρόνια που ήμασταν χωρισμένοι. Πάντα ήμασταν πολιτισμένοι, αλλά αυτό μας έκανε κάπως να ξαναγαπηθούμε ανθρώπινα και ουσιαστικά.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments