Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα ζητήσω κάθε φορά που με λέει «λαδέμπορα» ο Πολάκης να πληρώνομαι

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα ζητήσω κάθε φορά που με λέει «λαδέμπορα» ο Πολάκης να πληρώνομαι

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το δίκιο του απέναντι στις κατηγορίες που εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κασσελάκης εκτελεί εκβιασμό στον Τσίπρα

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το δίκιο του απέναντι στις κατηγορίες που εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας κινείται άμεσα εναντίον του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθαρίζει, σε αποψινή παρέμβαση του, ότι πρόκειται να κινηθεί «και αστικά και ποινικά. Για αυτό το λόγο, καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη. Την υπόθεση την χειρίζεται ο κ. Δημητρακόπουλος. Θα πάω στα δικαστήρια και θα διεκδικήσω να μην με κατηγορεί άλλο. Η κυρία Τουλουπάκη δεν βρήκε το παραμικρό στοιχείο σε βάρος μου. Πρέπει να τελειώσει η χαβούζα στην πολιτική!».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «ο Πολάκης είναι ευνοημένος του Τσίπρα. Ο Πολάκης ήταν υπαρχηγός του Καζάκη. Δεν ήταν εξ αρχής μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Τον πήρε ο Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ και τον έκανε υπουργό για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην αντιπολίτευση, ο Τσίπρας έσωζε πάντα τον Πολάκη. Και τον προστάτευε πέντε χρόνια και τον έσωσε από τη διαγραφή. Και ο ευνοημένος του Τσίπρα Πολάκης στηρίζει Κασσελάκη στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο σημερινό και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ ισχύει το ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα. Ο Πολάκης πάει με τον Κασσελάκη εναντίον του Τσίπρα και αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του».

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας τοποθετήθηκε στις κατηγορίες του Στέφανου Κασσελάκη για μαύρα χρήματα στα ταμεία των πολιτικών κομμάτων και έκανε λόγο για ατόπημα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας συγκεκριμένα πως «αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το μαύρο χρήμα στα πολιτικά κόμματα είναι ένα τεράστιο φάουλ. Ο κ. Κασσελάκης εκβιάζει τον Τσίπρα. Ο Κασσελάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας τον υπονομεύει. Και στέλνει το μήνυμα «πρόσεχε Αλέξη, θα σου βγάλω τα άπλυτα στη φορά». Είναι μαφιόζικο χτύπημα. Ο Τσίπρας άρχισε να αντιδρά. Ο Αποστολάκης προσπαθεί να το μαζέψει αυτό που αρχικά είπε, δηλαδή ότι όλα τα κόμματα παίρνουν μαύρα χρήματα  στην Ελλάδα».

«Επιπλέον», εξακολούθησε ο υπουργός Υγείας, «ο Κασσελάκης ζήτησε έλεγχο για δέκα χρόνια. Τα πέντε χρόνια έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κασσελάκης δείχνει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όμως, τα 10 χρόνια αφορούν και τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του. Άρα ο Κασσελάκης λέει πως ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός κάλυπτε τα μαύρα χρήματα. Στην Ελλάδα, ορκωτοί λογιστές και ανώτατοι δικαστικοί ελέγχουν τα οικονομικά των κομμάτων. Και τι λέει ο Κασσελάκης; Να απευθυνθούμε στην Ντιλόιτ! Ο Κασσελάκης εγείρει για τον Τσίπρα τεράστια ζητήματα ηθικής τάξης!», είπε ακόμη ο Ά. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments