Πολιτική

Κύκλοι Τσίπρα για το κλείσιμο της «Αυγής»: Η αγωνία των εργαζομένων δεν μπορεί να γίνεται φθηνό εμπόρευμα

Κύκλοι Τσίπρα για το κλείσιμο της «Αυγής»: Η αγωνία των εργαζομένων δεν μπορεί να γίνεται φθηνό εμπόρευμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», αναφέρουν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγές προσκείμενες στον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής όταν επιστρέψει από το εξωτερικό

Σκληρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε μέσω κύκλων προσκείμενων στον ίδιο ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας. Στην απάντηση γίνεται λόγος για χυδαιότητα στον χειρισμό ευαίσθητων ζητημάτων και επισημαίνεται ότι η αγωνία των εργαζομένων δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματρική κατανάλωση. Σημειώνεται δε, ότι ο κ.Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. 

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», αναφέρουν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα.

Προσθέτουν πως «οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα».

Επιπλέον, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι «ο Αλ.Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής», προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments