Πολιτική

Μόλις 3 από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή κατά Κασσελάκη έδωσαν λεφτά για την «Αυγή»

Μόλις 3 από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή κατά Κασσελάκη έδωσαν λεφτά για την «Αυγή»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μόλις 3 από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή κατά Κασσελάκη έδωσαν λεφτά για την «Αυγή»

Τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας

Μόλις… 700 ευρώ φέρεται να συνεισέφεραν τα μέλη που υπέγραψαν την επιστολή με τις σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία ετίθετο και το θέμα του κλεισίμαστος της «Αυγής».

Από ομογενειακό ραδιόφωνο στο οποίο μίλησε κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συνεισφέρουν για τα έξοδα του κόμματος, περιλαμβανομένων και των κομματικών ΜΜΕ, δηλώνοντας πως ο ίδιος θα συνεισφέρει το μέγιστο που του δίνει δικαίωμα ο νόμος, ήτοι 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στον έκτακτο έρανο που προκήρυξε ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχαν 3 από τους 87 υπογράφοντες την επιστολή. Πρόκειται για μια βουλευτή και δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, από τους οποίους συγκεντρώθηκαν 700 ευρώ.

Ξεχωριστή επιστολή φέρεται να έχει πάρει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχε ανταποκριθεί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το e-mail που έφτασε στα υπόλοιπα στελέχη, ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε τη σχετική επιστολή το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments