Πολιτική

Ο Βρούτσης προανήγγειλε επέκταση των μέτρων για την αθλητική βία και στο μπάσκετ

Ο Βρούτσης προανήγγειλε επέκταση των μέτρων για την αθλητική βία και στο μπάσκετ

Πηγή Φωτογραφίας: [370460] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τη διεύρυνση των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας που εφαρμόζονται στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Βρούτσης

Τη διεύρυνση των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας που εφαρμόζονται στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Βρούτσης.

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τ. Νικολαϊδη, για την καθυστέρηση στη χορήγηση οικονομικών παροχών σε αθλητές και αθλήτριες από την Πολιτεία, αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, αναφέρθηκε και στο θέμα της αθλητικής βίας, τονίζοντας πως σύντομα και στο μπάσκετ οι ποινές για ρίψεις αντικειμένων ή καπνογόνων.

«Σε επικείμενο νομοσχέδιο που θα έρθει σε λίγες ημέρες θα διευρύνουμε τις αρμοδιότητες όσο αφορά τις περιπτώσεις παραβατικότητας και στο μπάσκετ, στο οποίο με υπουργική απόφαση θα έρθει και εκεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο με την ταυτοπροσωπία έτσι ώστε να κλείσει και το θέμα των αγώνων του μπάσκετ στο ζήτημα της ταυτοπροσωπίας των εισιτηρίων», είπε από το βήμα της Βουλής, υπογραμμίζοντας πως με αυτό το μέτρο θα σταματήσει «να είναι ξέφραγο αμπέλι και το γήπεδο του μπάσκετ». 

Επίσης, ο κ. Βρούτσης πρόσθεσε πως «και στα γήπεδα του μπάσκετ θα απαγορευτεί επί ποινή κλεισίματος των αγώνων από φιλάθλους, σε περίπτωση που πέσουν καπνογόνα ή ανάψουν φωτοβολίδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments