Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87

Πηγή Φωτογραφίας: [370268] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο.

Στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε στους 87 (βουλευτές και στελέχη του κόμματος) μετά την επιστολή- εξέγερσή τους απέναντι στις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος. Η επιστολή έχει πυροδοτήσει έναν άνευ προηγουμένου εμφύλιο μεταξύ των μελών του κόμματος, με πολλούς μάλιστα να μιλούν για πραξικόπημα, ενώ ο διαδικτυακός πόλεμος μαίνεται με τη συμμετοχή στελεχών, υποστηρικτών και των αναγκαίων τρολ.

Ο Στέλιος Κασσελάκης παρενέβη σχολιάζοντας ανάρτηση του ένθερμου υποστηρικτή του αδελφού του Νίκου Μωραϊτη καταλογίζοντας στους 87 ότι επιδιώκουν σύμπλευση με συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα, αφού «έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα και το σωστό». Η απάντηση του Στέλιου Κασσελάκη ήρθε κάτω από την ανάρτηση Μωραϊτη που κατηγορούσε τους 87 για πραξικόπημα, γράφοντας:

«Το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε. Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των με 87». Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αδελφού του:

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

Νωρίτερα, μέσω πηγών, η Κουμουνδούρου είχε απαντήσει στους βουλευτές και τα στελέχη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης, «δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο». Προσέθεταν δε, ότι «όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα» και κατέληγαν σημειώνοντας ότι είναι γνωστό πως την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και την Κυριακή 7 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Η πρώτη αντίδραση πάντως, εκδηλώθηκε λίγο αργότερα όταν το τρολ Πεν Νταλαούρα εξέφρασε τη στήριξή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια σελίδα με υπογραφές υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, ως «απάντηση»- όπως το χαρακτηρίζει- στους 87 βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή είναι η ”απάντηση” μας» σχολιάζει. Εως τις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην πλατφόρμα είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.800 υπογραφές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments