Αθλητισμός

Βεζένκοφ: Είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα σύμφωνα με το Sportando

Βεζένκοφ: Είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα σύμφωνα με το Sportando

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Βεζένκοφ: Είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα σύμφωνα με το Sportando

Μετά από έναν χρόνο στο NBA

Μετά από έναν χρόνο στο NBA και ένα μεγάλο σίριαλ όσον αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρονται διακαώς για την απόκτησή του, ο Σάσα Βεζένκοφ φαίνεται πως αποφάσισε οριστικά για το μέλλον του.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το Sportando, που κάνει λόγο για τετραετή συμφωνία με τον παίκτη στα 16 εκατομμύρια ευρώ και «για ανακοινώσεις που αναμένονται».

Νωρίτερα, ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τους Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι τον έκαναν ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς, ανεβάζοντας φωτογραφίες από διάφορες στιγμές όπου ήταν παίκτης τους, γράφοντας:

«Το να παίξω την παρθενική μου σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς υπήρξε μία τρομερή και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα. Θα λατρεύω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Υπενθυμίζεται πως το όνομά του είναι «καυτό» στο μπασκετικό ρεπορτάζ των δύο «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα ήθελαν πάρα πολύ να τον έχουν στο ρόστερ τους για τη σεζόν που έρχεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments