Αθλητισμός

Νέες εξελίξεις! Τινάζει την μπάνκα η Τζένοα για τον Κοτάρσκι

Νέες εξελίξεις! Τινάζει την μπάνκα η Τζένοα για τον Κοτάρσκι

Πηγή Φωτογραφίας: [369555] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα που ψάχνει τερματοφύλακα και δείχνει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν κάνει δικό της τον Κροάτη τερματοφύλακα. Νωρίτερα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έκανε λόγο για πρόταση ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας προς τον ΠΑΟΚ συν τον Γεμπόα ως αντάλλαγμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominik Kotarski (@dominikkotarski24)

Νέα δημοσιεύματα σε ιταλικά ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) αναφέρουν πως η πρόταση είναι στα πέντε εκατ. ευρώ συν τον Γεμπόα, με την Τζένοα να είναι αποφασισμένη. «Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι στην pole position για να αντικαταστήσει τον Μαρτίνεθ που προορίζεται για την Ίντερ. Τις τελευταίες ώρες, οι ροσομπλού πρόσφεραν στον ελληνικό σύλλογο πέντε εκατομμύρια συν τον Γεμπόα», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Από τη γειτονική χώρα προσθέτουν πως τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων ενώ δεν αποκλείουν η Τζένοα να πλησιάσει τελικά τα εννιά εκατ. ευρώ που φέρεται να θέλει ο ΠΑΟΚ για να δώσει τον Κοτάρσκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Γένοβας θέλει πολύ τον Κροάτη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments