Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε δύο λατινοαμερικάνικες μεταγραφές!

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε δύο λατινοαμερικάνικες μεταγραφές!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε δύο λατινοαμερικάνικες μεταγραφές!

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Φλαμένγκο, τη στιγμή που ο Κριστιάν Παβόν ετοιμάζεται να φύγει απ’ την Γκρέμιο.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού, συνδέονται έντονα σε επίπεδο φημολογίας, με τη λατινική Αμερική. Τα ονόματα των Κρίστιαν ΠαβόνΓκαμπριέλ Μπαρμπόσα, είναι δύο απ’ αυτά που έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας δημοσιογράφοι απ’ τις χώρες της Νοτίου Αμερικής. Και οι τελευταίες πληροφορίες γι’ αυτούς, ανοίγουν το δρόμο για ερχομό τους στην Ευρώπη.

Αναφορικά με τον Αργεντινό εξτρέμ που δεδομένα είναι στη λίστα του «τριφυλλιού», στη Βραζιλία αναφέρουν πως δεδομένα αποχωρεί από την Γκρέμιο. Με πιθανότερο προορισμό του την Ευρώπη. Ευκαιρία την οποία ίσως να προσπαθήσει να αρπάξει ο Παναθηναϊκός για τον 28χρονο εξτρέμ ο οποίος δεδομένα αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Όσο για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο Βραζιλιάνος γκολτζής δεν συμφώνησε με την Φλαμένγκο για ανανέωση συμβολαίου, με την τρέχουσα συμφωνία των δύο πλευρών να λήγει το Δεκέμβριο. Έτσι η πώλησή του με λογικά χρήματα, φαντάζει πολύ πιθανή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments