Ελλάδα

Αστυνομικός για την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ένιωσα πρόσωπο και χέρια να καίγονται»

Αστυνομικός για την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ένιωσα πρόσωπο και χέρια να καίγονται»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αστυνομικός για την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ένιωσα πρόσωπο και χέρια να καίγονται»

“Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο και οι δράστες συνέχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν”

Τα όσα έζησε περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ο ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου.

«Μόλις είχα μπει στο αυτοκίνητο. Άκουσα κάποιο θόρυβο πίσω μου και πριν προλάβω να δω τι συνέβαινε, εμφανίστηκαν ξαφνικά τρέχοντας με καλυμμένα χαρακτηριστικά και από το ανοιχτό παράθυρο πετούσαν τις αναμμένες μολότοφ», ανέφερε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αστυνομικός όταν σημειώθηκε η επίθεση.

«Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο και οι δράστες συνέχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν. Ένιωσα το πρόσωπο και τα χέρια μου να καίγονται», πρόσθεσε ο τραυματίας αστυνομικός.

Ο 42χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα και θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις.

Τι ψάχνουν οι Αρχές για την επίθεση

Ένα άλσος λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου φαίνεται ότι αποτέλεσε σημείο εφόρμησης για τους κουκουλοφόρους.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκτιμούν ότι οι δράστες ξεκίνησαν την επίθεσή τους από το άλσος 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Κρατούσαν στα χέρια τους τις βόμβες μολότοφ, κινήθηκαν προς το όχημα, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο αστυνομικός, επιτέθηκαν και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν κρύψει τις βόμβες μολότοφ μέσα στο άλσος, στο οποίο εκτιμούν ότι επέστρεψαν μετά την καταδρομική επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments