Διεθνή

Τραμπ: Δεν πιστεύω ότι ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα

Τραμπ: Δεν πιστεύω ότι ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα

Πηγή Φωτογραφίας: The Hill

«Πολύς κόσμος λέει πως μετά την επίδοσή του χθες βράδυ, ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα. Αλλά δεν το πιστεύω στ’ αλήθεια», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του.

Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή πως δεν «πιστεύει» ότι υπάρχει πιθανότητα ο δημοκρατικός αντίπαλός του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ν’ αποσύρει την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, μετά το καταστροφικό γι’ αυτόν ντιμπέιτ προχθές Πέμπτη.

«Πολύς κόσμος λέει πως μετά την επίδοσή του χθες βράδυ, ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα. Αλλά δεν το πιστεύω στ’ αλήθεια», είπε ο τέως πρόεδρος σε οπαδούς του κατά τη διάρκεια προεκλογικής εμφάνισής του στη Βιρτζίνια.

Ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ετοιμοπόλεμος για τις εκλογές καθώς δεν αποθαρρύνεται από την κατά γενική ομολογία καταστροφική παρουσία που είχε στην τηλεμαχία με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που έχει αυξήσει τις φωνές στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών ακόμα και για αλλαγή υποψηφίου ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

«Δεν είμαι νέος άνθρωπος» O 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έδειξε κανένα σημάδι ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την κούρσα και όπως είπε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, «σκοπεύω να κερδίσω αυτές τις εκλογές».

Πάντως, θέλοντας να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις και με τις κατηγορίες ότι πλέον η ηλικία έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στην πνευματική του διαύγεια, αναγνώρισε ότι «δεν είμαι νέος άνθρωπος».

«Δεν περπατάω τόσο εύκολα όσο παλιά, δεν μιλάω τόσο εύκολα όσο άλλοτε, δεν μιλάω με την ίδια ευχέρεια όσο πριν, δεν συζητάω το ίδιο καλά όσο παλαιότερα», παραδέχτηκε, ενώ το πλήθος από κάτω φώναζε «ακόμα μία τετραετία».

Ειδήσεις Σήμερα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments