Lifestyle

Κατερίνα Ζαρίφη: Έφευγα από την Ελένη Μενεγάκη και πήγαινα στις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου

Κατερίνα Ζαρίφη: Έφευγα από την Ελένη Μενεγάκη και πήγαινα στις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@zarifious)

Στην τηλεόραση, όπως και να είσαι, θα πρέπει να πεις «τώρα πατάω κουμπί και θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό», περιέγραψε

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τις δυσκολίες της τηλεόρασης και την περίοδο που ο πατέρας της έκανε χημειοθεραπείες, ενώ η ίδια ήταν μέλος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark», το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον χώρο της τηλεόρασης και το γεγονός ότι πρέπει διαρκώς να είσαι εύθυμος ανεξαρτήτως των συνθήκων: «Τώρα λογικά πρέπει να είμαι μια 18ετία – 20ετία στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πραγματικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να ασχοληθείς, αλλά είναι από αυτά που είναι και από τα πιο ψυχοφθόρα. Στην τηλεόραση, όπως και να είσαι, θα πρέπει να πεις: “Τώρα πατάω κουμπί και θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό”, γιατί ο άλλος που είναι στο σπίτι δεν θα καταλάβει αν εσύ χώρισες με τον γκόμενο, έχασε η ομάδα σου ή ακόμη και πιο σοβαρά ζητήματα. Εγώ τα πέρασα αυτά, ας πούμε. Ειδικά η ψυχαγωγία σε θέλει τούρμπο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περιέγραψε ότι η ίδια είχε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις όταν ο πατέρας της ήταν άρρωστος και έπρεπε συγχρόνως να βγαίνει στην τηλεόραση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

«Αυτό έχει μια ψυχολογική φθορά τεράστια. Ας πούμε εγώ πέρασα την ασθένεια του πατέρα μου, μέχρι που έφυγε, όντας μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας. Αυτό σε κάνει και να ξεχνιέσαι, δεν το συζητώ. Έπρεπε τότε να πηγαίνω στην Ελένη και μετά να πηγαίνω για τις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου. Είναι πάρα πολύ καλό αυτό ειδικά όταν είσαι με ανθρώπους που κατανοούν και καταλαβαίνουν. Δηλαδή με ανθρώπους που δεν σου λένε ότι σε θέλουν τσίτα και σήμερα. Όταν έχεις και κατανόηση, ναι βοηθάει πάρα πολύ η δουλειά. Δηλαδή αν δουλεύεις εκείνη την εποχή είναι ό, τι χειρότερο. Αλλά μπορεί και ο άλλος να σου πει: “Αχ, σήμερα δεν έχεις τα κέφια σου” και μπορεί εσύ να έχεις τα χίλια – δυο. Είναι δύσκολο και δη σε ανθρώπους που έχουμε πολιτογραφηθεί ως κεφάτοι».

Επιπλέον, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για το γεγονός ότι έπρεπε συνεχώς να είναι χαρούμενη και να ικανοποιεί τον κόσμο, κάτι που έχει προσπαθήσει να το αλλάξει τα τελευταία χρόνια: «Παλιότερα με εξαντλούσε περισσότερο το ότι πρέπει να είμαι συνεχώς χαρούμενη, πολύ περισσότερο γιατί ήμασταν από τα πολύ χαϊδεμένα παιδιά που όλοι έλεγαν: “Καλέ, η Μενεγάκη που έχει τα χαρούμενα” και αυτά. Όταν άρχισαν όμως να έρχονται οι πρώτες σφαλιάρες, άρχισα να μπαίνω σε μια διαδικασία του people pleaser, “θα καταφέρω και θα σας ευχαριστήσω όλους, μην φοβάστε τίποτα παιδιά”. Τι θέλετε καγκούρικο χιούμορ το έχω, τι σας άρέσει πιο elegant, θα πω για τον Κάρολο. Κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται να το καλύψεις και από κει και πέρα έχω μια διαφορετική λογική στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments