Lifestyle

Όλγα Λαφαζάνη: «Δέχθηκα ένα μειλ: ”Σήμερα το παιδί σας θα επιστρέψει με κομμένα τα μαλλιά”»

Όλγα Λαφαζάνη: «Δέχθηκα ένα μειλ: ”Σήμερα το παιδί σας θα επιστρέψει με κομμένα τα μαλλιά”»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Μπαμπά-δες

Όλγα Λαφαζάνη: «Ήταν 3 παιδάκια και εκείνη μόνη της και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Λαφαζάνη, καθώς μίλησε για την κόρη της η οποία έπεσε θύμα σχολικής βίας, σε ηλικία 4 ετών.Η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη το πρωί του Σαββάτου και ανέφερε: «Ήταν 4 ετών και πήγαινε στον παιδικό σταθμό. Δεν πίστευα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να υπάρξει σχολικός εκφοβισμός. Είχε πάει σε ένα σχολείο να κάνει προσαρμογή έτσι ώστε να ξεκινήσει ομαλά τον Σεπτέμβρη την σχολική χρόνια. Μετά από έναν μήνα, μου είπε ότι κάποια παιδάκια της μιλάνε άσχημα, την φοβίζουν ή κινούνται λίγο επιθετικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf)

Πίστεψα την κόρη μου αλλά πίστευα ότι μπορεί να είναι και μία αντίδρασή της για να μην πάει στο σχολείο και να είναι μαζί μου στο σπίτι. Αυτό γινόταν όλο και πιο έντονα και πήγα στο σχολείο για να με ενημερώσουν. Η κόρη μου άρχισε να μου λέει ποια παιδάκια την πειράζουν».

«Μου είχε κάνει εντύπωση όταν πήγα στο σχολείο ότι είχαν καλέσει και τους γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι φώναζαν και έλεγαν ότι «το δικό τους το παιδί δεν κάνουν τέτοια πράγματα». Μου είπαν από το σχολείο ότι θα επιληφθούν επί του θέματος. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε στο σχολείο και κάποια στιγμή δέχομαι ένα email από το σχολείο ότι “το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα λίγο τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο σχολείο και πήραν κάποια παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά”. Δεν πίστευα στα αυτιά μου», ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη.

Κλείνοντας, η Όλγα Λαφαζάνη ανέφερε: «Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ήταν μόνο δύο τούφες. Επέστρεψε στο σπίτι και όντως της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες. Δεν έχει σημασία το πόσο της έκοψαν αλλά η κίνηση ως κίνηση. Ήταν τρομαγμένη αλλά χωρίς να το δείχνει, ήταν στεναχωρημένη. Την ρώτησα τι συνέβη και μου είπε, και μάλιστα μου είπε ότι ήταν 3 παιδάκια και εκείνη μόνη της και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments