Lifestyle

Τάσος Χαλκιάς: «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου» [vid]

Τάσος Χαλκιάς: «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Love It

Τάσος Χαλκιάς: Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη γυναίκα σου, στη μάνα των παιδιών σου;

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, τονίζοντας ότι όταν γίνεται από μορφωμένους ανθρώπους τον εκπλήσσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zappIT.gr (@zappit.gr)

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η βία με σοκάρει στον βαθμό που θέλω να την τιμωρήσω. Εκεί έχω πρόβλημα μεγάλο. Θυμάμαι τον παλιό μου εαυτό, αλλά όχι για να ασκήσω βία επειδή μου την έδινε προσωπικά, αλλά επειδή βλέπω τη βία σε κάποιον άλλον. Αλλά δεν μπορ

Και πρόσθεσε: «Με τρελαίνει. Ειδικά όταν η βία προέρχεται από έναν μορφωμένο άνθρωπο και αναφέρομαι στο τελευταίο γεγονός. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει από πανεπιστήμια, έχει περάσει από διδασκαλίες σοφών και μεγάλων ανθρώπων, γιατί και πάρα πολλοί ακαδημαϊκοί, ποιητές, ζωγράφοι διδάσκουν στα πανεπιστήμια, ηθοποιοί».

Ο Τάσος Χαλκιάς επισήμανε φανερά εκνευρισμένος: «Δεν είναι δυνατό να έχεις περάσει από πανεπιστήμια και να είσαι βάρβαρος μέσα σου. Πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στη σύντροφό σου, στη γυναίκα σου, στη μάνα των παιδιών σου; Δεν το δέχεται ο νους μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments