Πολιτική

Δούκας: Δέχομαι επίθεση μετά την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Δούκας: Δέχομαι επίθεση μετά την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δούκας: Δέχομαι επίθεση μετά την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

"Επίθεση» από την κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δέχεται ο Χάρης Δούκας, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έξι μήνες αφού ανέλαβε τον Δήμο Αθηναίων, ενώ δέχεται κριτική για κινήσεις που έχουν προβληματίσει τη Χαριλάου Τρικούπη.

“Επίθεση» από την κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δέχεται ο Χάρης Δούκας, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έξι μήνες αφού ανέλαβε τον Δήμο Αθηναίων, ενώ δέχεται κριτική για κινήσεις που έχουν προβληματίσει τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Χ. Δούκας αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «παρεμβαίνει» στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον «προοδευτικό κόσμο, όλο τον κόσμο της παράταξης, να μην ταυτισθεί και να απορρίψει» αυτό που αποκαλεί «απαράδεκτες μεθοδεύσεις».

Στην «απάντησή» του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Χ. Δούκας ερωτάται επίσης εάν ο Κυρ. Μητσοτάκης «είχε την ίδια γνώμη, όταν συνυποψήφιός του ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας».

Εν τω μεταξύ, φορτισμένο φαίνεται το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης την Κυριακή, όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την εσωκομματική κάλπη.

Ο Χ. Δούκας δέχτηκε κριτική στα social media για απευθείας αναθέσεις σε πρώην βουλευτές του κόμματος, κλιμακώνοντας την εσωκομματική ένταση με φόντο την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής, όπου ο δήμαρχος Αθηνάιων θα λύσει τις διαφορές του με τον αρχηγό του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments