Πολιτική

Δούκας κατά Μητσοτάκη-Μαρινάκη: Το Μαξίμου πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου

Δούκας κατά Μητσοτάκη-Μαρινάκη: Το Μαξίμου πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου
Τη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων έφερε το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Τη αντίδραση του Χάρη Δούκα έφερε το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση Χάρη Δούκα

«Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι ακραίες επιθέσεις από την Κυβέρνηση,τα συστήματά της και την ακροδεξιά,μετά την πρόθεση μου να διεκδικήσω την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αποκαλύφθηκε σήμερα από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο ενορχηστρωτής των επιθέσεων είναι το Μέγαρο Μαξίμου,ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Η εκλογική πτώση της ΝΔ στις ευρωεκλογές και η ραγδαία φθορά της Κυβέρνησης φέρνει τον κ.Μητσοτάκη στη δεινή θέση να παρεμβαίνει ευθέως στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Καλώ όλο τον προοδευτικό κόσμο,όλο τον κόσμο της παράταξης να μην ταυτισθεί και να απορρίψει τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις.

Όλοι μαζί θα τους νικήσουμε ξανά.

Υ.Γ. Ο κ Μητσοτάκης είχε την ίδια γνώμη όταν συνυποψήφιός του ήταν ο Περιφερειάρχης κ Τζιτζικώστας;»

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στο OPEN, ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, είπε:

«Ακούς ανθρώπους που έχουν μια μικρομεσαία επιχείρηση και σου λένε δεν μου φτάνουν οι ώρες της μέρας για τη δουλειά μου, να δω την οικογένειά μου, να διοικήσω μια επιχείρηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω ένας άνθρωπος, που διοικεί τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, πώς μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει αποτέλεσμα και να διοικήσει ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα. Δεν το έχω ξανακούσει, πέρα από τον χρόνο είναι και ένα ζήτημα θεσμικό. Είναι ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μπορεί να δούμε, ας πούμε, τον πρόεδρο του κόμματος που θέλει να γίνει και Αξιωματική Αντιπολίτευση, και ο στόχος είναι αύριο – μεθαύριο να γίνει και κυβέρνηση της χώρας, να είναι ο πρώτος πολίτης του μεγαλύτερου δήμου της χώρας;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments