Πολιτική

Καλαφάτης: Ακούμε την κοινωνία και ανταποκρινόμαστε με περισσότερη δουλειά, συνέπεια, σεμνότητα

Καλαφάτης: Ακούμε την κοινωνία και ανταποκρινόμαστε με περισσότερη δουλειά, συνέπεια, σεμνότητα

Πηγή Φωτογραφίας: [368345] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σχολιάζοντας σενάρια κοινοβουλευτικής συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Καλαφάτης

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι κόμμα πατριωτικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό, λαϊκό και φιλελεύθερο. Αυτή είναι η βάση μας. Και η βάση αυτή δεν εγκαταλείπεται». «Προφανώς υπήρξαν επιμέρους παράπονα και οφείλουμε να τα ακούσουμε. Προφανώς υπάρχουν πολίτες που ζητούν ακόμα παραπάνω, ακόμα πιο γρήγορα και οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Ήταν και είναι ξεκάθαρος ο Πρωθυπουργός. Απαντάμε με περισσότερη δουλειά, συνέπεια, σεμνότητα», τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και τη δημοσιογράφο Άννα Καραβοκύρη.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει: «Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε ισχυρό μήνυμα για τον κοινωνικό και πατριωτικό χαρακτήρα της Παράταξής μας. Αναφέρθηκε στις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, την μείωση της φορολογίας τη στήριξη στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Υπενθύμισε τον Έβρο, τις ισχυρές διεθνείς συμμαχίες, τις νέες φρεγάτες, τα Rafale. Κάλεσε τα Σκόπια και τα Τίρανα να σεβαστούν το Διεθνές Δίκαιο, τις διεθνείς Συνθήκες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, να μην λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Τόνισε ότι διακρίνει μια ηχηρή αναμονή των πολιτών, που ζητούν λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια, και χειροπιαστά αποτελέσματα».

Σχολιάζοντας σενάρια κοινοβουλευτικής συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Καλαφάτης τονίζει: «Ας μην κουνούν τα πόδια τους προτού καβαλικέψουν». Για τις εξελίξεις στην Αξιωματική Αντιπολίτευση εκτιμά ότι ο κ. Κασσελάκης «κινείται εγωκεντρικά, αλαζονικά και ανεύθυνα».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των έργων της Θεσσαλονίκης ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης τονίζει: «Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πόλη μας. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το σχέδιο -και είμαι περήφανος που μετείχε στην κατάρτιση του- των 30 έργων για τη Θεσσαλονίκη του 2030». Και υπενθυμίζει ότι: «Το 2024 είναι η χρονιά του Μετρό Θεσσαλονίκης, του πιο σύγχρονου και όμορφου Μετρό στην

Ευρώπη, που θα δώσει ανάσα στις μετακινήσεις μας και θα συμβάλει στην ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments