Πολιτική

Κικίλιας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η Πάρνηθα – Συγκλονιστική η προσπάθεια των πυροσβεστών μας

Κικίλιας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η Πάρνηθα – Συγκλονιστική η προσπάθεια των πυροσβεστών μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κικίλιας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η Πάρνηθα – Συγκλονιστική η προσπάθεια των πυροσβεστών μας

Στην βελτιωμένη κατάσταση που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην Πάρνηθα αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας
Στην βελτιωμένη κατάσταση που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην Πάρνηθα αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας.

«Στις δυόμιση ώρες από την έναρξη της η φωτιά στο Κατσιμίδι στην Πάρνηθα είναι χωρίς ενεργό μέτωπο», τόνισε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Βέβαια με διάσπαρτες εστίες, οι οποίες θα δουλευτούν όλο το βραδύ, άρα η προσπάθεια μας και η μάχη μας δεν έχει τελειώσει. Στην περιοχή έπνεαν από το μεσημέρι άνεμοι 8 μποφόρ με ριπές 9.

Επιχείρησαν 17 εναέρια μέσα, πολύ ισχυρές επίγειες δυνάμεις, η Περιφέρεια με τις υδροφόρες της, ο Στρατός, οι εθελοντές μας με τα αυτοκίνητα τους, οι δασάρχες, η ΕΛΑΣ, η Δασική Υπηρεσία φυσικά. Ήταν συγκλονιστική η προσπάθεια των πυροσβεστών μας και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Και πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι είναι χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά, αλλά έχει δρόμο μπροστά και θα δουλευτεί όλη τη νύχτα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments