Πολιτική

«Σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την «επίθεση» Κασσελάκη σε Τσίπρα [vid]

«Σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την «επίθεση» Κασσελάκη σε Τσίπρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συναγερμός εντός του ΣΥΡΙΖΑ - Έρχονται εξελίξεις στα όργανα

«Ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος» λέει ο θυμόσοφος λαός, και στον ΣΥΡΙΖΑ το βιώνουν ειδικά από χθες το βράδυ.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η μεταμεσονύχτια παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία περιελάμβανε ανοιχτή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα με ένα ιδιότυπο γράψε-σβήσε.

Πλέον το λόγο έχουν τα όργανα. Αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στις συνεδριάσεις της ΠΓ και της ΚΕ, 4 και 7 Ιουλίου αντιστοίχως, όπου θα γίνει διεξοδική συζήτηση.

Οι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν πιο συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ, ενώ ερωτήματα προκαλεί η φρασεολογία του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία ερμηνεύτηκε ακόμη και ως…παραίτηση του ιδίου και κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να πάνε οι δύο τους σε εκλογική αναμέτρηση.

Παραίτηση ζητάει ο Θεοχαρόπουλος

«Απασφάλισε» ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ζητώντας παραίτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος…απολύθηκε πρόσφατα με απόφαση Κασσελάκη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ερμήνευσε το χθεσινοβραδινό γράψε-σβήσε του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας: «Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει ‘πάμε’, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το ‘πάμε’ σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται».

«Δεν έχουν ενημερωθεί τα όργανα για τους λόγους του ταξιδιού στις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι έχει πάει για ένα ίδρυμα. Ούτε για αυτό έχουν ενημερωθεί τα όργανα. Πάρα πολύ παράξενα πράγματα. Με την χθεσινή ανάρτηση έφτασε ο κόμπος στο χτένι», συμπλήρωσε.

Είπε ότι ο ίδιος δεν εκφράζει τον πρώην πρόεδρο, αλλά καταθέτει τη γνώμη του. «Είναι υπόνοια παραίτησης» επανέλαβε για την ανάρτηση Κασσελάκη.

«Να πάμε σε έναν φορέα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε κατά τα λοιπά για την σύμπραξη των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments